sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Speed-dejta dig till ett sommarjobb på Södran!

Speed-dejta Södrans barchef Elnaz Assadi och berätta varför just du ska arbeta med oss i sommar!

Den 12 april bjuder vi in till speed-dating på Södra Teatern. Sommaren 2018 kommer att bli en ny rekordsommar på Södra Teatern, med fler konserter och dagsfester än någonsin på Mosebacketerrassen, Euro Pride och klubb varje fredag och lördag. Vårt fullspäckade sommarschema gör nu att vi har lyxen att välkomna fler medlemmar till vårt team! Kom och träffa vår barchef Elnaz Assadi och berätta varför just du ska arbeta med oss i sommar.

Vi söker:
Bartendrar
Runners

Södra Teatern välkomnar alla som välkomnar alla och värdesätter mångfald i vår personalstyrka. Vi ser därför att du som söker har intresse och erfarenhet från många olika kulturer. Som medarbetare på Södra Teatern bör du även vara prestigelös, fördomsfri och uppskatta vår anrika kulturmiljö. På Södran är du med och utvecklar en arbetsplats som kämpar för jämställdhet, hållbarhet och gemenskap.

Attenda FB-eventet för mer information

Du som söker:
➤ är minst 20 år
➤ bör ha minst två års dokumenterad erfarenhet
➤ är punktlig, flexibel, stresstålig, lösningsfokuserad och en lagspelare
➤ (bartender) kan skifta mellan att vara en effektiv nattklubbsbartender till en mer serviceinriktad cocktailbartender

Det är meriterande om du har:
➤ Erfarenhet från en liknande arbetsplats
➤ Arbetat i Trivec kassasystem
➤ STAD-utbildning

Vill du jobba med oss? Varmt välkommen med din ansökan redan nu till vår barchef Elnaz Assadi (elnaz.assadi@sodrateatern.com).