sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Stockholms bästa popquiz fortsätter!

Svenska Pop-quizet fortsätter i Södra Teaterns restaurang, Mosebacke Etablissement!

För ett år sedan bestämde sig Swedish Music Hall of Fame, Södra Teatern och Pet Sounds Records för att skapa ett format som tar musikquiz till en ny nivå. Resultatet blev Svenska Pop-Quizet, en lekfull kunskapstävling som uteslutande fokuserar på svensk populärmusik.

Vid varje tillfälle har vi gästats av några av Sveriges främsta artister från de mest skilda genrer: Pernilla Andersson, Pandora, Siw Malmkvist, Niklas Strömstedt, Andreas Mattsson, Staffan Hellstrand, Janne Schaffer och Carolina Wallin Pérez bjöd under 2017 på exklusiva, intima framträdanden av både covers och eget material.

Mosebacke Etablissement har varit fullsatt varje gång och vi har fått massor av positiv respons från quizbesökarna. Därför är det roligt att nu kunna meddela att Svenska Pop-Quizet fortsätter under våren 2018.

Läs mer och boka bord

Datum våren 2018: 13 februari, 13 mars, 10 april, 8 maj.