sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Tack för den här sommaren!

Nu stänger vi Mosebacketerrassen för säsongen. Se bildspel från säsongsöppningen och invigningsfesten här.

En solig, men kall vårfredag den 26 april öppnade vi Mosebacketerrassen för säsongen 2019. Byggdammet hade inte ens lagt sig när tusentals stockholmare trotsade kylan för att inviga den nyreonverade terrassen och ännu en sommarsäsong med oss.

– Vi var grymt imponerade av alla gäster som hade klätt på sig lite extra för att fira säsongsinvigningen, säger Fredrik Granberg, programchef och konstnärlig ledare för Södra Teatern.

I juni drog sommaren igång på riktigt när det amerikanska bandet Death Grips röjde inför en totalt slutsåld terrass. Nu – 18 konserter senare med fler än 20 000 konsertbesökare och ännu fler gäster som har njutit av mat och dryck i solen stänger vi Mosebacketerrassen för säsongen. Och vi längtar redan till säsongspremiären nästa år.

– Tack alla gäster, artister och samarbetspartners för den här sommaren! Nu kör vi på och planerar sommaren 2020. Förhoppningsvis får vi njuta av 21 konserter då, säger Fredrik Granberg.

Se bildspel från säsongsöppningen och invigningsfesten av nya Mosebacketerrassen nedan.
Foto: David Thunander / Emil Daniel