sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Titiyo gör exklusiv livespelning med nytt material

Med sitt hyllade och Grammisnominerade album 13 Gården i bagaget gjorde Titiyo sin första Sverigeturné på sju år 2016. I sommar släpper hon en helt ny singel och gästar Södra Teaterns rekordsommar på Mosebacketerrassen med en exklusiv livespelning.

Titiyo var i princip först med modern soulpop i Sverige och nu är det 30 år sedan hon solodebuterade på den då nya och superhippa skivetiketten Telegram. Sedan dess har hon hunnit med att släppa sex fullängdare och bland annat samarbetat med alla från Jocke Berg och Peter Svensson till Theodor Jensen, Kleerup och Goran Kajfeš.

Det senaste, briljanta och hennes första svenskspråkiga, albumet 13 Gården tog Titiyo ut på vägarna igen efter sju års uppehåll – en turné som hyllades i media runt om i landet.

Den 13 augusti är det återigen dags för Titiyo att ställa sig på scenen. Den här gången för en konsert på Mosebacketerrassen där både gammalt, nytt och osläppt material utlovas.

– Jag ser så oerhört mycket fram emot att spela på Mosebacketerrassen, under förhoppningsvis blå himmel. Det kommer bli en magisk kväll med fulltaligt band och bland annat låtar jag inte spelat på ganska länge, men givetvis låtar från senaste plattan plus den nya singeln, hälsar Titiyo.

Biljettsläpp fredag den 20 april, klockan 10.00.

Se sommarens konsertdatum här