sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Trendlöst, rött, mörkt & lätt dekadent

Äntligen! Efter sju långa år är klubben utan trendfaktor eller egen musikstil, som rätt och slätt spelar musik att dansa till, tillbaka på Södra Teatern.

Raw Fusion är inte bara ett hip hop-band från Kalifornien eller ett proteinkosttillskott, eller för den delen ett skivbolag – det är även en musikklubb med många år på nacken. Klubben Raw Fusion startade på Sturecompagniet 1996, blev en dundersuccé, flyttade till Södra Teatern år 2000 och som nu kommer tillbaka med dunder och brak.

– Jag känner starkt att det nu är helt rätt tid att öppna upp för en klubbmentalitet där fokus ligger på dansmusiken, på stämningen och gemenskapen – där vi kan umgås och känna oss unika, säger Mad Mats, klubbgeneral och en av initiativtagarna till Raw Fusion.

Nystarten gick av stapeln i maj med Raw Fusion Sunday Social – en söndagseftermiddag och kväll på Kägelbanan med dans och gemenskap. I höst går Kägelbanan åter i rött den 1 oktober och den 10 december.

– Vem har inte önskat en social dansklubb en söndagseftermiddag, när vi är lediga och inte har några måsten? säger Mad Mats som har Tooli och Qwanah vid sin sida som music selectors och Aaron Phiri som verbal host.

Till evenemanget