sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

“Uno på väg mot något helt briljant”

Uno Svenningsson klar för Södra Teaterns rekordsommar på Mosebacketerrassen!

Efter Uno Svenningssons medverkan i TV-programmet “Så mycket bättre” hösten 2017 bjöd den folkkäre artisten på en comeback av rang. Med ett rykande färskt albumsläpp i ryggen åkte han ut på en bejublad Sverigeturné våren 2018. Nu står det klart att Uno Svenningsson kommer till Södra Teatern för en konsert under bar himmel på Mosebacketerrassen den 27 augusti.

I början av februari 2018 gav Uno Svenningsson ut skivan Andras sånger med alla sina tolkningar från “Så mycket bättre”, men också tolkningar av låtar tillhörande bland andra Håkan Hellström och Olle Ljungström. Det blev startskottet för Unos första inomhusturné på tretton år, som från premiären i Malmö den 8 februari möttes av jubel och hyllningar från såväl press som publik.

“Uno på väg mot något helt briljant”, skrev Aftonbladet och “en diamant som nu fått ny och välförtjänt lyskraft.”, skrev Värmlands Folkblad.

Nu står det klart att Uno Svenningsson kommer till Södra Teatern och Mosebacketerrassen med sin breda, beprövade och numera klassiska låtskatt i bagaget. Den 27 augusti äntrar Uno scenen med sitt band och spelar under bar himmel inför Stockholms bästa utsikt.

Biljettsläpp torsdag den 19 april, klockan 10.00 på sodrateatern.com.

Se sommarens konsertdatum här