sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Upplev nya Restaurang Mosebacke!

Ny köksmästare, nytt namn, ny meny.

Södra Teaterns restaurang har öppnat portarna med en ny köksmästare, ny meny och nytt namn. I Restaurang Mosebacke hittar du nu Mikael Bergsten som med sitt team serverar lunch (måndag–fredag 11.00–14.00), brunch (lördag & söndag 11.00–16.00) och à la carte (tisdag–lördag från 17.00) på toppen av Katarinaberget.

“Jag gillar klassisk matlagning med en twist. Det ska inte vara för komplicerat, men får gärna vara lekfullt. Gästen ska känna att vi har det roligt i köket!” – Mikael Bergsten.

Köksmästare Mikael Bergsten arbetar med säsongsbaserade råvaror för att skapa kreativa och lekfulla rätter. På restaurangens nya à la carte-meny hittar du Mosebackes take på klassiker som råbiff, men också veganska och vegetariska rätter som pumpa med kålrabbi, koriander och sojadressing. Se bilder på de nya rätterna nedan.