sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Nya smakexplosioner och vegetariska favoriter

Mosebacke Etablissement uppdaterar à la carte-menyn, toppar brunchen med bubblor och tävlar i musiknörderi.

Mosebackes kockar har gnuggat geniknölarna för att sätta nya, kärleksfullt komponerade mellanrätter på à la carte-menyn. Nya favoriter är tryffelrisotton och den veganska rätten rotselleri med svamp, buljong och rökt svartpepparmajonnäs (bilden).

I restaurangen hittar du också nya, mindre smakexplosioner som chips från Torres smaksatta med äkta vit tryffel eller iberico – Lucquesoliver – vegetarisk tapenade – och krämiga getostbollar marinerade i vitlök och örter.

Ny favorit: Kikärtspannkaka (bilden ovan)

Med tzatziki, granola, dill och gurka är kikärtspannkakan fräsch, samtidigt som den passar perfekt in i restaurangens koncept – vegetarisk comfort food. Den mjuka pannkakan kontrasteras av knaprig granola och frisk gurka.

Rätter på bild nedan: Friterat ägg med potatispuré, avruga & svamp / Croissant med tryffel, blomkål & gruyère.

Toppa brunchen med bubblor!

Lördagar = bossa nova, söndagar = jazz – det är sen gammalt på Mosebacke. Men nu gör vi helgen och brunchen ännu bättre med bubbligare priser på bubblet. Det är bubbelbrunch med livemusik, helt enkelt.

Alla helger 11.00 – 16.00. Läs mer & boka bord här.

 

Tisdag den 13 februari: Premiär för ny säsong av Svenska pop-quizet!

För ett år sedan bestämde sig Swedish Music Hall of Fame, Södra Teatern och Pet Sounds Records för att skapa ett format som tar musikquiz till en ny nivå. Resultatet blev Svenska Pop-Quizet, en lekfull kunskapstävling som uteslutande fokuserar på svensk populärmusik.

Se hela Södrans kalender här