sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Weeping Willows gör tre exklusiva sommarkonserter

I sommar gör Weeping Willows bara tre spelningar och enligt bandets augustitradition är det på just Mosebacketerrassens scen. Som vanligt har de med sig hemliga gäster!

– Att spela utomhus i augusti är faktiskt något vi gjort i snart 22 år! Vi började på Tantogården 1996, och 2002 tog vi oss vidare till Mosebacketerrassen, det har helt enkelt blivit en uppskattad södertradition för oss och vår publik. Vi är på hemmaplan, det är familjärt och tillsammans med de olika, hemliga gästerna så blir alla kvällar helt unika. Som ni förstår ligger de här konserterna oss varmt om hjärtat och vi hoppas kunna fortsätta med dem för alltid, hälsar Weeping Willows.

Weeping Willows har alltid varit ett uppskattat liveband, förra sommaren besökte de ett antal väl utvalda platser runt om i Sverige, därefter följde de upp med ett nytt mini-julalbum i november och en omfattande julturné. I år har bandet alltså bestämt sig för att enbart göra tre spelningar i sommar som går av stapeln på Mosebacketerrassen den 20, 21 & 28 augusti.

Konserterna går i samma fotspår som de traditionsenliga augustikonserter bandet gjort i över tjugo år samt med nya, hemliga gäster av samma kaliber liksom tidigare; Freddie Wadling, Helen Sjöholm, Trio med Bumba, Linnea Henriksson, Anna Ternheim, Nino Ramsby, Ebbot, och Petra Marklund, för att nämna några.

Just nu arbetar bandet med ny musik som släpps tidigt 2019.

Weeping Willows på Mosebacketerrassen 20/8. 21/8 & 28/8.

Se sommarens konsertdatum här