sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Humor / Samtal

Strage on Stage

en kväll med Fredrik Strage

Idoldyrkan, rockmytologi och vinylfetischism! Som skribent, poddare, författare och dj har Fredrik Strage i mer än 30 år ägnat sig åt popmusik. På Södra teaterns stora scen bjuder han på en underhållande och överraskande föreställning om sitt liv vid kravallstaketet, om rädslan för att bryta lårbenshalsen i en moshpit och om huruvida musik betyder lika mycket nu som förr.

– Den här showen hade premiär på Mosebacke tidigt 2020, säger Fredrik Strage. Jag hann stå på scen två gånger innan världen gick åt helvete. Nu är jag tillbaka med en ny version av “Strage on Stage”. Föreställningen har remixats för att vara maximalt underhållande. Jag har också tagit steget från lilla Mosebacke till Södra teaterns stora scen. Om du bara ska se en show där en grånad rockjournalist pratar om sin skivsamling – låt den showen bli min!

Vi på Södra Teatern gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du kan komma att behöva visa vaccinationsbevis för att komma in på detta evenemang. Vaccinationsbevis kan komma att gälla efter regeringens beslut för alla inomhusevenemang med mer än 100 besökare från 1 dec. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se. Vaccinationsbevis gäller för alla vuxna besökare över 16 eller 18 år beroende på regeringens beslut i frågan kommande dagar.