sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

STUBBORN HEART SOUL CLUB – 2-årsjubileum!

Mr JOHN WESTON (Middleton Allnighter) & MARCUS HJOBERG

Tiden går fort när man har roligt, och jisses vad skoj vi har haft de senaste två åren! Hela tion Stubborn Heart med Europas främsta DJs, från bland annat Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Spanien och Italien – och inte att förglömma, två år med vår underbara publik!

Lördag den 18 augusti är det dags för Stubborn Hearts 2-årsjubileum. För att fira det har vi bjudit in en av Storbritanniens främsta DJ’s, Mr JOHN WESTON (Middleton Allnighter) och Sveriges egna mod-sound-prins MARCUS HJOBERG. Tillsammans med klubbens residents Andreas Dienel, Eike Delic and Challe Elliot kommer de spela bara det bästa inom 60’s Northern Soul and R&B från 22.00 till 03.00.

Som om det inte vore nog så släpper vi, exklusivt för denna kväll, en gratis CD fullproppad med våra favoritlåtar. Men kom i tid vi har endast ett begränsat antal så det är först till kvarn som gäller!


På Stubborn Heart spelar vi det bästa från 60-talets skitiga R&B och rykande soul. Den odödliga musiken från det svarta Amerika med sin drivande bas, kraftfulla blås och sångare som fullkomligt tömmer själ och hjärta. I detta hisnande decennium erövrade afroamerikanska artister såsom The Four Tops, James Brown and Fontella Bass topplistor jorden runt.

Skivbolag som Motown, Chess eller Atlantic var riktiga hitfabriker. Flera mindre skivbolag i USA följde i deras fotspår för att hitta nästa stjärna och hitlåt. Några gjorde succé lokalt men de flesta lyckades inte trots att deras musik var fantastisk. Stubborn Heart och deras gäst-DJs ger dessa bortglömda soulpärlor en andra chans på Mosebacke Etablissements dansgolv. Hela natten spelar de vinylsinglar med grymt svängiga låtar som förtjänar att bli oförglömliga hits.

Så ta på dansskorna och förbered dig på ännu en magisk kväll med den bästa musiken.
Vi ses på dansgolvet!

Besök på Facebook