sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

STUBBORN HEART SOUL CLUB – Ettårskalas!

Med PHIL SHIELDS (Rugby Soul Club / UK)

Fredagen den 29 september är det äntligen slut på sommaruppehållet och även dags för STUBBORN HEART’s ettårskalas med PHIL SHIELDS (Rugby Soul Club / UK)!

Efter ett fantastiskt första år med Europas främsta 60’s soul-dj’s bakom skivspelarna är det dags för Södrans egna 60‘s soul club STUBBORN HEART’s ettårsjubileum. För att sätta extra glans på kvällen har vi bjudit in PHIL SHIELDS från Rugby Soul Club i England.

Förutom att vara resident DJ på – av många ansedd som Englands bästa Northern Soul klubb – har Phil spelat på klubbar över hela England och Europa. Men nu för första gången kommer han till Stockholm och Mosebacke Etablissements DJ-bås. Vi är otroligt stolta över att få ett sånt ess till klubbens första jubileum och ser fram emot en minnesvärd kväll med 60-talets bästa dansmusik!


Med reservation för ändringar.