sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Susanne Sundfør [NOR]

Magi med norsk megastar

Ett fåtal ståplatser finns nu att köpa!

Susanne Sundførs efterlängtade sjätte studioalbum, Music for People in Trouble, släpps den 25 augusti och i kölvattnet av det kommande albumet åker Sundfør ut på turné – med ett stopp i Sverige! Den 12 oktober äras vi med det norska stjärnbesöket på Södra Teatern i Stockholm!

Alla de som fick äran att närvara vid Sundførs förra konsert i Stockholm, på ett fullt Cirkus, vet vilken magisk upplevelse det är att se den norska popstjärnan live. Sedan den dagen har vi längtat efter att få välkomna Susanne till Stockholm igen – och vi har längtat efter ett nytt album.
Nu är uppföljaren till extremt hyllade Ten Love Songs på väg. Albumet från 2015 hyllades unisont av kritiker världen över.

Brittiska The Guardian gav skivan 5/5 och beskrev den som “brilliant pop from Norwegian megastar”. Svenska Gaffa gav också full pott (6/6) och skrev “Det här är för bra för att göra sig rättvist i ord”. Och det är bara två av många hyllningar som den norska världsstjärnan fått genom åren sedan den självbetitlade debuten från 2007.

2016 tog Susanne Sundfør hem storslam på Spellemannprisen (norska motsvarigheten till Grammisgalan) där Ten Love Songs låg till grund för utnämningarna Årets Producent, Årets Album och Årets Pop Solo. Att sångerskan/producenten/låtskrivaren/superstjärnan Sundfør kammar hem nomineringar, priser och hyllningar för det kommande albumet är en lågoddsare.

Nu längtar vi efter två datum! 25 augusti när Music for People in Trouble släpps – och den 12 oktober när en av Norges största popartister genom tiderna står på Södra Teaterns scen! Magi är att vänta!


Presenteras i samarbete med Live Nation. Med reservation för eventuella ändringar.