sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Samtal

Svensk Design

Träffa Leksands folkhögskola under Stockholm Design Week

Blivande formgivare och konsthantverkare kommer under Stockholm Design Week att finnas på plats i Södra Teaterns foajé.

Från klockan 17.00 8 februari har du chansen att träffa studerande på Leksands folkhögskola och få veta mer om vad de får med sig från utbildning i design, keramik, silversmide och metallformgivning. De visar arbeten, berättar om utbildningarna och vad de tänker om framtiden inom sina områden. Du får också möjlighet att prova på en del av det som de arbetar med under utbildningen.

Leksands folkhögskola är en kreativ dynamisk mötesplats med moderna utbildningar inom hantverk, form och design, entreprenörskap och personlig utveckling. Här har du möjlighet att fördjupa dina kunskaper och utforska ditt konstnärliga uttryck – en tid fylld av överraskande möten som stärker och lyfter din utveckling.


MDD_logo_Pantone356_C
Mosebacke är inte bara Stockholms högst belägna område utan även en mötesplats för design och kultur. Genom att samarbeta kring marknadsföring och PR av aktiviteter och events som äger rum under designveckan är målet att sätta Mosebacke som en mötesplats för design och kultur på kartan.