sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Quiz

Svenska Pop-Quizet

Briljera med dina musikkunskaper!

Svenska Pop-quizet är en lekfull kunskapstävling som uteslutande fokuserar på svensk populärmusik. Svenska Pop-quizet har gästats av några av Sveriges främsta artister från de mest skilda genrer sedan start: Anne-Lie Rydé, Carla Johnsson ,Pandora, Siw Malmkvist, Niklas Strömstedt,  Staffan Hellstrand och Carolina Wallin Pérez har bland andra bjudit på exklusiva, intima framträdanden av både covers och eget material.

Vårt quiz är lätt att älska, men svårt att vinna. Vi lovar att du inte måste ha en gigantisk vinylsamling därhemma för att kamma hem många poäng, men för att placera dig högst upp på prispallen lär du behöva ett lag med bred och spretig musiksmak (max fyra tävlande per lag). Vi kommer att spela allt från Alice Babs till Entombed.

Sätt samman ett lag med dina mest musiknördiga kompisar och kom och tävla med oss på Mosebacke Etablissement!

OBS! Fri entré – quizet ingår i priset för maten. Vi kan endast garantera sittplats för middagsgäster. Bordsbokning för middag samt quiz sker via endast via mejl. Skriv till bordsbokning@sodrateatern.com med rubriken “Svenska pop-quizet”Fina priser och spännande gästartister utlovas.

Vi ses på Mosebacke!


Datum hösten 2018: 11 september, 16 oktober och 20 november.

Svenska Pop-Quizet presenteras av Södra Teatern, Swedish Music Hall of Fame och skivbutiken Pet Sounds. Vi skapar en ny skön mötesplats för alla stockholmare som älskar svensk populärmusik lika mycket som vi gör.

Besök på Facebook