sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Syster Sol [INSTÄLLT]

GAL:ANT fest på Kägelbanan

Denna konsert är tyvärr inställd. För ytterligare information vänligen kontakta biljettkassan@sodrateatern.com.

I början av året lanserade Isabel Sandblom, även känd som Syster SolGAL:ANT – en all female label. Nu åker GAL:ANT-gänget ut på en klubbturné där Syster Sol headlinear.

I somras var det premiär för livekonceptet GAL:ANT fest på Öland Roots med 30 kvinnor på scenen samtidigt – i höst blir det ett turnékoncept med artisterna Aurelia Dey, Ward, Nayomi och Bonbon x Yra som alla släpper musik via GAL:ANT.

Syster Sol har gjort sig ett namn på den svenska musikscenen, en mångbottnad artist med rötter inom reggae och dancehall, men som aldrig slutat experimentera med sitt sound. Senaste släppet Miss Diamant från 2017 var exempelvis ett kliv från reggaeandan, men är helt i linje med den artist och scenpersonlighet som är Syster Sol – en artist som ständigt går sin egen väg. Hon har gjort sig hemmastadd på landets scener och är en given publikfavorit som aldrig har lutat sig tillbaka – ett ständigt krutpaket som dessutom nominerades till Guldmicken 2014.


Med reservation för ändringar. Presenteras i samarbete med GAL:ANT.