sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Tack Tompa Eken!

Med Refused, Weeping Willows, Teddybears, Moneybrother, Nomads, Sator ...

Byt ut din biljett mot ett armband i vår biljettkassa redan på fredag den 15 mars! Öppet 09.00–16.00 (lunchstängt 11.30–12.00).


Tompa Eken – en eldsjäl som den svenska musikscenen har mycket att tacka för!

Sedan slutet av 70-talet har han drivit  föreningar och arrangerat konserter för unga och oprövade musiker, för en publik utan åldersgräns, på ställen som Ultrahuset, Gula Villan och Kafé 44. Avtrycken han har gjort på människor går inte att mäta.

Nu har den gode Tompa gått i pension. Nervöst för en envis ”rockidiot” – som han själv kallar sig, då pensionen inte räcker långt när allt man vill är att ta det lugnt och må bra.

Därför tänkte vi så här… Han gav oss en chans, flera chanser till och med, så vi går ihop och gör en konsert där alla pengarna går oavkortat till Tompa som tack för allt. Vi tänker även skänka en del till Kafé 44 och deras fortsatta verksamhet.

För utan Tompa hade inte Sveriges musikscen sett ut som den faktiskt gör och vi är många som är väldigt tacksamma för all hjälp och stöttning vi har fått av Tompa under alla år!

För att inte tala om alla ultrabullar som vi har tryckt i oss under årens lopp. Band och artister som kommer att förgylla denna dag blir följande;

REFUSED

WEEPING WILLOWS

TEDDYBEARS (Hardcore set)

MONEYBROTHER

NOMADS

SATOR

ASTA KASK

STRINDBERGS

NO FUN AT ALL

THE BABOON SHOW

DE LYCKLIGA KOMPISARNA

TROUBLEMAKERS

PSYKBRYT

KSM3 (Gäster: Stefan Sundström, Kajsa Grytt, Hasse Edström mfl)

ADAM NILSSON

Återförenas för den här dagen gör även:

COCA CAROLA (ej söndag den 17 mars)

MONSTER

+ ett till band som ni får veta senare!

ROCKPODDEN med Henke Brannerydh kommer att göra en specialepisod och finns på plats den här dagen.


Med reservation för ändringar och tillägg.