sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

The Amazons [GBR]

Omöjligt att värja sig mot hyllade indierockbandet

Support: Marcus Admund

Redan innan debutskivan har släppts har The Amazons blivit ett av årets mest hyllade band på hemmaplan och under Where’s the Music i Norrköping tilldelades de tidigare i år Viola Beach Memorial Award. Den 26 september kommer den brittiska kvartetten till Kägelbanan för att frälsa den indierocktörstande Stockholmspubliken.

”One of the most exciting outfits on the live circuit.”Drowned in Sound

”Sweaty, heavy and ear-piercing.” – NME

Är Readingbandet The Amazons 2017-års stora brittrocksuccé? Det mesta talar för det. Efter att ha funnits med på BBC Music Sound of 2017, Q’s Best Breakthrough Act, MTV’s Brand New 2017 och Apple Music’s New Artists 2017 är förväntningarna skyhöga på det självbetitlade debutalbumet, som släpps 2 juni.

”Gonna sound huge.” – Kerrang!

”The most unanimously tipped young guitar band in the UK.” – The Observer

Själva verkar The Amazons ta uppmärksamheten med ro. Sedan de singeldebuterade med Junk Food Forever 2015 har kvartetten imponerat mer och mer för varje ny låt som har presenteras. Genom att hämta inspiration från akter som Arcade Fire, Foals och Tame Impala, för att sedan klä musiken i en helt egen kostym har The Amazons hittat ett magiskt recept, som det är omöjligt att värja sig mot.

Efter spelningen på showcasefestivalen Where’s The Music i Norrköping i vintras är det den 26 september dags för Stockholmspubliken att stifta bekantskap med ett av årets mest omtalade brittiska band.


Presenteras i samarbete med FKP Scorpio. Med reservation för ändringar. 

kk_liten

Kulturkompis – Make Friends Through Culture ger nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans – konsert, bio, museum eller liknande.