sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

The Cavern Beatles [GBR]

History tour med världens största popmusikfenomen

1967 var året då The Beatles släppte sitt bästsäljande album Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band och uppföljande Magical Mystery Tour, som innehöll många av de mest kreativa och experimentella låtar av bandet.

Samma år ägde den revolutionära rörelsen Summer of Love rum i San Francisco. Konstnärer, musiker och poeter – inspirerade av den psykedeliska musiken från Sgt. Pepper – förändrade världen.

I år, 50 år senare, kommer The Cavern Beatles till Södra Teatern den 27 november för att presentera sin enastående show till minne av The Beatles mest minnesvärda år.

Som ambassadörer för ”den mest kända klubben i världen” presenterar The Cavern Beatles musik som nu har påverkat tre generationer.

Showen är en “Magical History Tour” genom tidernas största popfenomen, ett detaljerat återskapande av spänningen och energin i Beatles-hysterin, den psykedeliska Sgt. Pepper-eran, och de kreativa mästerverken The White Album och Abbey Road. The Cavern Beatles utför hela sin show helt live med fyra musiker.

Medlemmarna i The Cavern Beatles är förstås inte bara begåvade musiker och sångare, utan också inbitna Beatles-fans som är fast beslutna att i detalj återföda sin respektive bandmedlem på scen. Deras vokala insatser är nästan skrämmande lika “the Fab Four”, tack vare uppväxten i just Liverpool. Att de tilltalar en bred publik kan tydligt ses i de ständigt varierande åldersgrupper som följer bandet, och The Cavern Beatles räknas som en upplevelse som ligger så nära originalet som det bara är möjligt att komma!