sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

The Night Flight Orchestra

Glamdiscorock-bandet släpper nytt och åker på turné!

The Night Flight Orchestras glamdiscorock med progressiv attityd har fått dem att bli en av de mest omtalade akterna inom rockmusiken de senaste åren. Nu är de snart tillbaka med sitt fjärde album och är redo för nya nedslag i Malmö, Stockholm och Göteborg i höst!

Den 8 november ser du The Night Flight Orchestra på Kägelbanan.

Efter att ha tagit fans och kritiker med storm med förra plattan Amber Galactic, följer de nu upp med kommande Sometimes The World Ain’t Enough, som släpps i juni. Hyllningarna kring bandet har varit enstämmiga och det med all rätta, för orkestern har träffat mitt i prick med sin AOR-doftande klassiska rock. Tänk det perfekta soundtracket till valfri 80-tals rulle. Att det sedan är ett band som består av folk från bland annat Soilwork och Arch Enemy gör ju det hela ännu lite mer spännande. Det handlar ju inte om några nybörjare direkt, och det hörs.

Ni som var på plats på spelningarna i vintras vet vad vi snackar om. Har du någon form av god smak så är detta ett obligatoriskt besök!


Presenteras i samarbete med Kulturbolaget. Med reservation för ändringar.

kk_liten

Kulturkompis – Make Friends Through Culture ger nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans – konsert, bio, museum eller liknande.