sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

The Salazar Brothers

Svensk hiphops gudfäder med gäster

Vi välkomnar The Salazar Brothers till Södra Bar! Varje kväll kommer de att bjuda in välkända gästartister och DJs som är betydande för den svenska musikscenen.

Svensk hiphop började någonstans med Latin Kings, som grundades av bl.a Salla och Chepe. Sedan den dagen har The Salazar Brothers funnits – bestående av producenterna Masse Salazar, Salla Salazar och Chepe Salazar. TSB har jobbat med svensk urban musik sedan tidig 90-tal, och de har producerat allt från The Latin Kings till Mando Diao. 2012 vann Masse en Grammis för årets producent. De turnérar som grupp, DJs eller med sitt Redline Workshop. TSB har också genom åren drivit förlag, skivbolag, studio och ibland en egen klubb. Idag jobbar de främst som producenter och låtskrivare med diverse artister i Sverige, Chile, USA och Tyskland.