sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

TIMBUKTU

Exklusiv spelning

Missa inte Timbuktus exklusiva spelning på Mosebacke Etablissemanget den 22 oktober !

Under en kväll och en kväll endast spolar Timbuktu tillbaka till sina rötter och gör ett klassiskt hiphop-set med de gamla vännerna Julimar Santos (artistnamn J-Son) och DJ LargeSödra teatern i Stockholm. Efter en sommar med liveband och sittande gäster är Timbuktu nu redo att ta sig an old school-artisten i sig med ett fartfyllt och maxat men samtidigt intimt klubbgig.

Obs, begränsat med platser så säkra dig med en biljett idag! 

Vi på Södra Teatern gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du kan komma att behöva visa vaccinationsbevis för att komma in på detta evenemang. Vaccinationsbevis kan komma att gälla efter regeringens beslut för alla inomhusevenemang med mer än 100 besökare från 1 dec. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se. Vaccinationsbevis gäller för alla vuxna besökare över 16 eller 18 år beroende på regeringens beslut i frågan kommande dagar.