sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Tingsek

Malmösonen återvänder för exklusiva spelningar

Efter en utsåld kväll med publikrekord på Vasateatern i oktober återvänder nu Malmösonen Tingsek till Stockholm. Med sitt sex man starka band kommer Tingsek till Södra Teatern för tre mycket exklusiva spelningar den 3, 4 och 5 mars.

– I höstas gjorde vi ett slutsålt gig på Vasateatern som jag aldrig kommer att glömma. Eftersom det var innan min nya skiva var släppt, och för att det var så många som inte fick biljett så bestämde vi oss omgående att vi måste komma tillbaka och gottgöra detta. Nu är det äntligen klart och det känns såklart fantastiskt, säger Tingsek om spelningarna.

Det senaste albumet Amygdala släpptes i oktober och är Tingseks första soloplatta på över fem år. Miniturnén som följde under hösten blev en bejublad tillställning och vi är väldigt glada över att kunna välkomna honom till Södran i vår.


Presenteras i samarbete med United Stage. Med reservation för eventuella ändringar.

Besök hemsidaBesök på Facebook