sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Helen Sjöholm & Tomas Andersson Wij

En sensommarkväll på Mosebacketerrassen

Under 2016 sände SVT två uppmärksammade säsonger av programmet Tomas Andersson Wij spelar med, där TAW sjöng och samtalade med kända artistkollegor som Peter LeMarc och Veronica Maggio. En av de artister som Tomas gärna ville ha med i säsong två var Helen Sjöholm, men de fick inte ihop sina kalendrar.

Så föddes tanken att genomföra artistmötet utan tv-kameror och på några olika platser i Sverige vilket resulterat i ”En sensommarkväll med Helen Sjöholm & Tomas Andersson Wij” där artisterna kommer blanda sina egna repertoarer, sjunga varandras låtar, göra duetter och ge stort utrymme åt samtalen.

Bra att tänka på inför konserter på Mosebacketerrassen:
Åldersgräns 18 år, 13 år i målsmans sällskap.
Konserten spelas utomhus, under bar himmel oavsett väder och vind.
Paraplyer ej tillåtna, ta med regnkläder vid dåligt väder.
Lämna husdjur hemma.
Inga stora väskor, max 30×30 cm.

Fotografering:
Som privatperson får du ta med objektiv (fasta eller utbytbara) med zoom upp till och med 55 mm. Du får inte ta med extrautrustning som stativ, batterigrepp m.m. Fotografering med blixt är inte tillåten. Filmning och ljudupptagning är inte tillåtet.


Presenteras i samarbete med Blixten & Co. Med reservation för ändringar.