sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Toni Holgersson

Med över trettio verksamma år har Toni Holgersson blivit artist som berört många lyssnare både på skiva och från scenen.

Det självbetitlade debutalbumet blev Grammisnominerat och sedan dess har ytterligare nio fantastiska album släppts.

Senaste skivan, Nordic Noir släpptes 2016 och beskrevs av Nöjesguiden med orden:
“Det kommer inte ut någon närmare eller mer angelägen skiva i Sverige i år. Förmodligen inte heller nästa år, eller året därpå.” 

Toni har skrivit låtar till sitt kommande album men står denna gång utan ett skivbolag bakom sig, vilket innebär att skivan måste bekostas av egna medel.

Fenomenet i sig är inget ovanligt i dagens musikklimat, men med Tonis historik så är möjligheterna begränsade till finansiering. Det är här spelningen på Södra Teatern fyller sin roll. Överskottet för Södra Teatern-spelningen går till att finansiera Toni Holgersons kommande album.

Publiken får inte bara en minnesvärd konsert utan bidrar genom sin närvaro även till uppkomsten av det kommande Toni Holgersson albumet.

Har du sjukdomssymtom, även lindriga sådana ber vi dig att stanna hemma.