sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert / Pride

Tour de Fagott [NOR]

Oslo fagottkor – Norges läckraste homsekor

De kallar sig “Norges läckraste homsekor” och nu intar de Stockholms Södra Teatern. Bög-kören Oslo fagottkor har under flera år gjort sig kända i Norge som en riktig show-ensemble. De kombinerar fet körmusik med humor, allvar, fjollerier, häftiga klädbyten och Broadway-koreografi.
Nu har de tömt alla skåp och packat allt de har av kostymer och stash, och drar ut på Pride Tour. Denna stannar i Stockholm på Södra Teatern, fredagen under Pride.

Tidigare i sommar har fagottkören spelat showen inför entusiastisk publik i Kulturhuset Sentralen Oslo och i Oslos Pride Park. De har därefter turnerat i norra norska Helgeland och den exotiska Trænafestivalen vid havet. Fredag 4 augusti ser du kören på Södra Teatern!

Kören, som redan har spelat i Sydney Opera House, lovar att spränga taket med en ordentlig party-show. Fagotterna lovar också coola låtar i alla former, fet musik, egen orkester, höga klackar, röda roller skates, glitter, prydnad, strutsfjädrar och generösa mängder av musik-komedi.

Det blir en kväll du inte vill missa!

Besök hemsida