sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Trettioåriga Kriget

Tillbaka med låtar från hela karriären

Support: Jordskred

Trettioåriga Kriget är tillbaka på Kägelbanan med sin energirika och dynamiska musik. Efter den lyckade releasen av det nya albumet Seaside Air går bandet tillbaka i tiden och ger ut en Live-CD med material från 1974, tiden runt debutalbumet. Det självbetitlade albumet följdes av ytterligare fyra, samt ett oräkneligt antal spelningar i Sverige, Norden och Storbritannien fram till ”pausen” 1981.

Sedan nystarten 2004 har Trettioåriga Kriget breddat sin publik med konserter i USA, Japan, Sydamerika och Europa, och med utgivningen av fyra nyskrivna album.

På Kägelbanan kommer Trettioåriga Kriget att spela låtar från hela sin karriär.

Jordskred, som är kvällens support beskriver sig själva som “… barfotaflum på blodigt allvar. Trädkramarrock med trolldräpargroove. Från ödesmättad kamp-progg till bredkragat 70-talssväng och en lilltå doppad i folkmusiken. Säte i Punksvall men med rötter även i Strömsund och Falköping.”


kk_liten

Kulturkompis – Make Friends Through Culture ger nyanlända och etablerade svenskar möjligheten att gå på kulturaktiviteter tillsammans – konsert, bio, museum eller liknande.

Besök hemsidaBesök på Facebook