sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb

Underklädesfesten

Den legendariska Pridefesten - Öppet till 05!

Underklädesfesten har blivit legendarisk. Den äger rum endast en gång om året, under Prideveckans torsdag och lockar till sig besökare från hela Sverige och Europa. Tillställningen har blivit ett av årets mest omtalade, älskade och efterlängtade happenings där alla sorters sexualiteter, könsidentiteter, kroppar och åldrar slår klackarna i taket i bara trosor och kalsonger.

Underklädsfestens arrangör Petter Wallenberg berättar:

“Alla som kommer till Underklädesfesten för första gången säger att de minsann inte kommer våga ta av sig något, sen dröjer det två minuter så slänger de av sig kläderna och dansar tills svetten rinner. Det spelar ingen roll hur du ser ut eller vilken kropp du har. Det finns en glädje här som du inte hittar nån annanstans. Inga kläder= ingen attityd. Peace and love. Det är viktigt i dessa tider. Nu blir vi återigen glada grottmänniskor som dansar halvnakna i grottan!”

Förutom Wallenberg och flera av den svenska queersceenens mest tongivande DJ’s gästas eventet i år av dj:n Silverhook från Londons hypade gayklubb Beefmince.

Underklädesfesten äger rum torsdagen 28:e juli under Pride 2016 och blir den största någonsin då den intar hela Södra Teaterns huvudbyggnads med tre dansgolv på tre våningar och specialöppet till 05.