sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

United We Stream

24 timmar livesänd kultur från åtta olika platser i Stockholm. Den 6 juni tar vi fenomenet United We Stream, som började i Berlin och har samlat ihop miljontals kronor till Europas nattliv, till Stockholm

I samarbete med Stockholms stad och Visit Stockholm arrangeras den livesända festivalen på åtta olika platser under 24 timmar med syfte att samla in pengar till drabbade venues, tekniska producenter, konstnärer och artister i Stockholm. 

Schema

Hosoi klockan 10.00–13.00 

Södra Teatern klockan 13.00–17.00 

Trädgården klockan 17.00–21.00

Stadshustornet klockan 21.00–23.00 

Förbindelsehallen klockan 23.00–02.00 

New Hours klockan 02.00–06.00 

Hammarbybacken klockan 03.30–05.00

Skogen klockan 06.00–10.00

Mer information om artister och akter kommer inom kort.

Om United We Stream 

I spåret av Coronapandemins framfart har världens kultur- och musikscen ställts inför den största utmaningen någonsin. Måndag den 23 mars stängdes officiellt Berlins nattklubbsscen för att hindra spridningen av viruset. Det innebar att tiotusentals anställda och aktiva inom kultur- och musikscenen plötsligt stod utan inkomst och många aktörer, klubbar och festivaler som vanligtvis utgör en stor del av Berlins stads identitet riskerade konkurs. 

Stadens svar på krisen inom kultur- och musikscenen som stängningen innebar var ett av solidaritet. United We Stream Berlin lanserades den 18 mars och har sedan dess levererat ett fullspäckat program med livesändningar nästan varje dag från Berlins drabbade klubbar, bland andra Watergate, Berghain, KaterBlau, Wilden Renate and Tresor. Under de första två veckorna av initiativet samlade United We Stream Berlin in över 330 000 euro med livesändningar som hade fler än fem miljoner visningar första veckan. 

I dag har initiativet, spridits till världens alla hörn med otroligt lyckade exempel som United We Stream Manchester och Amsterdam. Den 6 juni blir Sverige och United We Stream Stockholm först att genomföra en 24 timmar lång livesändning från åtta olika platser.

Följ United We Stream Sthlm på 

unitedwestream.se

Instagram

Facebook

Twitter