sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Värvet Runt: Björn Dixgård, E-Type & Sarah Dawn Finer

Äntligen åker Kristoffer Triumf på turné med Värvet! När intervjupodden firar hela åtta år 2020 blir det tillsammans med lyssnarna på deras hemmaplan, på scener över hela Sverige.

Värvet är sedan 2012 Sveriges största intervjupodcast med ca 200.000 lyssnare i månaden och mäktiga 80 miljoner nedladdningar sedan starten. Kristoffer Triumf har lyckats nå ut till den breda massan genom att på ett nyfiket och avslappnat sätt fått mer än 350 makthavare, kreatörer och underhållare att dela med sig av sina liv och erfarenheter.

Även internationella storheter finns bland gästerna vid sidan av den långa raden kända svenskar – Amanda Knox, Noel Gallagher och Bill Maher är några. Värvet har mottagit ett antal priser och utmärkelser och Kristoffer Triumf nominerades år 2013 till Stora journalistpriset för arbetet med podden.

Kristoffer Triumf har länge drömt om att göra Värvet live på scen inför publik. Och i samband med att podcasten fyller åtta år 2020 är det äntligen dags!

Värvet kommer att besöka ett tiotal svenska städer under namnet Värvet Runt.

En aktuell gäst kommer varje kväll att prata med Kristoffer på scen i denna unika talkshow. Lokala gäster kan tillkomma.

Har du inte lyssnat på Värvet så kan du göra det HÄR.

Samarr: United Stage

ÖPPNINGSFESTEN 2020

~ Stockholm har en ny klubb ~

Tips!
Dans / Konsert

Isak Danielson

Isak Danielson på skandinavisk turné med ny musik

22 apr

Stora Scen

Tips!
Konsert

Osebol: En föreställning om en by

Augustrpisade Osebol på vårturné

27 mar

Stora Scen

Tips!
Konsert / Samtal

Moonica Mac

Vackert vemod med hoppfull låga

23 apr

Kristallen

Tips!
Konsert

Strage on Stage

Idoldyrkan, rockmytologi och moshpits!

Tips!
Krogshow

Föddhora

Lo Kauppi i Martina Montelius omdiskuterade pjäs

13 mar

Stora Scen

Tips!
Teater