sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Klubb / Konsert

Way Out West Pre-Party

Stor – Lamix – Soleima [DK] m. fl.

Way Out West närmar sig med stormsteg. Snart börjar musiken ljuda i Slottsskogen och för att fira detta – och för att få tiden att gå liiiite snabbare – ställer Way Out West till med en förfest med tre liveakter och grymma DJ:s på Kägelbanan torsdagen den 3 augusti.

Stor

Det går inte att bli större än Stor. Sergio Rubén Ulises Infante Azocár har tidigare gett ut två hyllade album, och i början av sommaren 2017 släpptes ett tredje – personliga och omtalade Under broarna. Albumet anses vara ett av årets bästa, och har redan uppnått epitetet klassiker hos många. I sommar gör Stor sin enda festivalspelning på Way Out West, men redan innan dess kommer att han att visa Stockholmspubliken vad han går för.

Lamix

Lamix är namnet bakom sommarens stora hit Hey Baby, som nyligen släpptes i en remixversion med bland annat Mwuana, Jireel och Elias. Att det rör sig om en rappare som har framtiden vid sina fötter är givet – den här karriären har så gott som bara börjat.

Soleima [DK]

Danmark har på sistone trätt fram som en pop-nation att räkna med, och den senaste i raden att imponera stort kallar sig för Soleima. Med sin isande röst och framåtblickande produktioner har Soleima redan gjort sig ett namn – räkna med att det bara växer sig större för varje år som kommer. Nyligen släpptes den efterlängtade debut-EP:n NO. 14 som bland annat innehåller hiten Breathe. Den och mycket mer kommer att framföras när Soleima värmer upp Stockholmspubliken.

DJ:s
Wavvy Tracks
Alex & Tina


Presenteras i samarbete med Luger och Norrlands Guld Ljus. Med reservation för ändringar.