sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

WILLIAM DUVALL [USA]

WILLIAM DUVALL TILL SVERIGE

Senast vi såg William DuVall var på Gröna Lund tillsammans med Alice In Chains. Högaktuell med sitt första soloalbum ”One Alone” som släpptes förra veckan åker han på turné med ett stopp i Sverige och den 21 maj 2022 ser vi honom på Södra Teatern i Stockholm!

Biljetter finns ute nu!

Få artister har haft en karriär med lika bred musikalisk mångfald som William DuVall och har under sin långa karriär hunnit spela i sex olika band. Bland annat legendariska hardcorebandet Neon Christ som han var med och grundade som tonåring på 80-talet, till supergruppen Giraffe Tongue Orchestra med medlemmar från Mastodon, The Dillinger Escape Plan, The Mars Volta och Zappa Plays Zappa, och inte minst, Alice In Chains.

2006 tog DuVall över som sångare och gitarrist i Alice In Chains, grungebandet från Seattle som räknas till ”the big four” tillsammans med Nirvana, Pearl Jam och Soundgarden. Bandet har sålt över 30 miljoner skivor världen över och blivit nominerade till 11 Grammy Awards.

Under över 35 år har William DuVall skapat en unik plats för sig i musikvärlden. Missa inte när han spelar i Stockholm den 21 maj 2022!