sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Performance

World Aids Day Gala

En gala du sent kommer att glömma

Under en magisk glittrande kväll kommer vi blanda humor underhållning och allvar för att samla in pengar till läkare mot aids. En gala du sent kommer att glömma.

Under kvällen kommer det hållas en välgörenhetsauktion där vi har många fina saker att buda på allt från middagar till schower smycken osv.
Vi hoppas just du är sugen på att komma och uppleva denna härliga kväll tillsammans med oss på Södra Teatern.

Artister klara för galan som ni kan se fram emot att få höra!

Kuba
Katiadou
Linda Pritchard
Alex Falk
Therese Sandin
Kristian Kaspersen
SYLVE
Julia Alfrida
Patrik Jean
Melanie Wehbe
Admira thunderpussy
Vi på Södra Teatern gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du kommer att behöva visa vaccinationsbevis för att komma in på detta evenemang. Vaccinationsbevis gäller efter regeringens beslut för alla inomhusevenemang med mer än 100 besökare från 1 dec. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se. Vaccinationsbevis gäller för alla besökare över 18 år. Du kommer att behöva visa din biljett, vaccinationsbevis och legitimation för att komma in på evenemanget.