sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Y&T [USA]

FLYTTAD TILL SLAKTKYRKAN

Konserten med Y&T den 13 oktober, flyttas från Kägelbanan till Slaktkyrkan. Tiderna är samma, det vill säga dörrar öppnar klockan 19.00 och Y&T går på scen cirka klockan 20.00. OBS! Redan köpta biljetter gäller även till Slaktkyrkan. Har du frågor, kontakta oss på biljettkassan@sodrateatern.com.

Slaktkyrkans adress:

Styckmästargatan 10
Slakthusområdet Stockholm


Traditionsenligt besöker Y&T åter Sverige och förärar oss denna gång med en konsert på Kägelbanan i Stockholm den 13 oktober 2019.

Y&T har sedan mitten av 1970-talet varit ett av de allra hårdast arbetande hårdrocksbanden. Idogt turnerande har gjort bandet inte bara till stora publik-favoriter utan även ett live-band att räkna med! Det hela började på svettiga rockklubbar runt om i USA och växte till utsålda arenor i hela världen. Kaliforniens Y&T satte under de följande årtiondet standarden för hur hårdrock skulle låta och turnerade med ikoner som Ozzy Osbourne, AC/DC, Aerosmith och Mötley Crüe.

Med en imponerande diskografi har de genom åren sålt mer än fyra miljoner skivor och gjort sig kända för odödliga rocklåtar som Forever, Rescue Me, Mean Streak” och Summertime Girls. Så sent som 2010 släpptes albumet Facemelter, som var bandets första platta på hela 13 år.

Y&T är Dave Meniketti, John Nymann, Mike Vanderhule och Aaron Leigh. Gör er redo för en kväll fylld av klassisk hårdrock, svett och leverans!

Besök hemsidaBesök på FacebookBesök på Twitter