sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Konsert

Ziggy Alberts [AUS]

Laps Around The Sun

Ziggy Alberts är ett fenomen. Utan vare sig storbolagsmuskler, mediahype eller enorma marknadsföringsbudgets i ryggen har han byggt upp en lojal och snabbt växande fanskara runtom i världen. Framgångsreceptet? Upplyftande singer/songwriter om de där sakerna som verkligen betyder något – kärlek, miljön, haven och alla fantastiska minnen. Det i kombination med en enorm liveenergi och smittsam glädje har fört Ziggy och hans musik långt bort från hemmet på Australiens östkust. Av bara farten har han dessutom hyllats som en ny Jack Johnson och jämförts med Ben Howards tidiga släpp.

Efter att under 2018 ha intagit såväl festivaler som att ha genomfört sin första headlinerturné i Nordamerika är Ziggy Alberts redo för sitt största äventyr hittills. Tillsammans med sitt femte album Laps Around The Sun drar han ut på en omfattande turné. Fem världsdelar och över 100 spelningar ska passera innan Ziggy når mållinjen, – och som tur var blir en av dessa spelningar här på Kägelbanan!

Gäst: Harrison Storm

facebookevent


Med reservation för ändringar. Presenteras i samarbete med FKP Scorpio.