Vår hemsida använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Om du vill veta mer om cookies, klicka här.

Södra teatern

Kägel­banan

En flexibel festlokal (max 700)

Kägelbanan, som ligger under Mosebacketerrassen, passar perfekt för seminarier och föredrag. För större sällskap eller evenemang går det att hyra båda lokalerna i Kägelbanan: Lilla och Stora.

Kägelbanan Lilla kan möbleras precis efter dina behov – samtalsscen, mingel, fest, sittande middagsbuffé och dansgolv såklart. Lilla salongen är utan fast scen men har två scener som kan byggas upp vid behov. Detta för att kunna maximera golvytan då ett stort dansgolv är önskat. PA hänger fast i lokalen. Här finns också en mobil DJ-rigg, en välutrustad bardel och logeutrymmen.

Kägelbanan Stora har en fast livescen. Publikytan består av en ståplatsyta framför scenen. Här finns också logeutrymmen och en mindre bar.

Se planritning här

Kägelbanan invigdes 1887 och är den största av Södra Teaterns lokaler. Rikligt dekorerade gjutjärnspelare och stora fönster mot norr ger karaktär åt lokalen som till vardags ofta används till klubbar och konserter, men även för mindre evenemang som debatter, liksom för konferenser, events och fester.

Har du fler frågor?
Tveka inte att mejla dina frågor om uthyrning för möten, konferenser, fester eller events till event@sodrateatern.com.

Information in English here.