Lisa Ekdahl

VEM VET Vintage Tour

Musik/Show
Lisa Ekdahl

Lisa Ekdahl åker ut på jubileumsturnén ”VEM VET Vintage Tour” för att fira 30 år sedan det självbetitlade debutalbumet ”Lisa Ekdahl” släpptes. Turnéns Stockholmsdatum blev snabbt utsålt och nu är det klart att det blir en extra konsert i Stockholm den 28 augusti – på Mosebacketerrassen.

Biljetter släpps torsdag 22 februari kl 10.00. 

I år firar Lisa Ekdahl 30-årsjubileum med sitt bejublade debutalbum från 1994. Det var starten på en succékarriär som bara fortsätter att blomstra. Med sin unika hybrid av svensk vistradition och jazz har hon inte bara dansat in i hjärtat på miljontals svenskar utan också blivit en internationell stjärna. Det är verkligen något värt att fira och det gör hon genom att bjuda in publiken till en jubileumsturné som de sent ska glömma. Missa henne inte på Mosebacketerrassen den 28 augusti!

Datum & tider

  • Onsdag
    28 augusti 2024

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Läs mer & boka
Fira i Champagnebaren

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.

Köp presentkort
Ge en helkväll till någon du gillar