Mingel eller fest med panoramavy över Stockholm

Välkomna upp till seventh heaven – på Södra Teaterns våning 7 ligger nämligen Champagnebaren med privat terrass och stans absolut vackraste utsikt. Fönstren sträcker sig åt tre av fyra väderstreck med utblick österut mot Stockholms inlopp, norrut över Gamla Stan och söderut mot anrika Mosebacke Torg.

Med plats för upp till 100 minglande gäster är Champagnebaren perfekt för mingelfesten, releasefesten, sommar- och julfestligheterna och firande i alla dess former. Som meny erbjuder vi lättare drinktilltugg eller vår omtyckta Street Food-meny.

Fira någon eller något speciellt

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra.

Champagnebaren går att abonnera alla dagar i veckan till sena kvällar. På fredagar och lördagar förvandlas Södra Teatern till vår nattklubb där ni mer än gärna får flöda ut i huset och fortsätta kvällen till kl 03.00.

Bokningsförfrågan

Välkommen att göra en förfrågan för ert event hos oss! Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan. Vill du hellre kontakta oss via mail når du oss på event@sodrateatern.com. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Checkboxes
Checkboxes (copy)

Alla våra fina lokaler

KÄGELBANAN

LÄS MER

CHAMPAGNEBAREN

LÄS MER

KRISTALLEN

LÄS MER

STORA SCEN

LÄS MER

MOSEBACKE ETABLISSEMENT

LÄS MER

HELA HUSET

LÄS MER