sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern

Kägel­banan

En flexibel festlokal (max 750)

Kägelbanan, som ligger under Mosebacketerrassen, passar perfekt för seminarier och föredrag. För större sällskap eller evenemang går det att hyra båda lokalerna i Kägelbanan: Lilla och Stora.

Kägelbanan Lilla kan möbleras precis efter dina behov – samtalsscen, mingel, fest, sittande middagsbuffé och dansgolv såklart. Lilla salongen är utan fast scen men har två scener som kan byggas upp vid behov. Detta för att kunna maximera golvytan då ett stort dansgolv är önskat. PA hänger fast i lokalen. Här finns också en mobil DJ-rigg, en välutrustad bardel och logeutrymmen.

Kägelbanan Stora har en fast livescen. Publikytan består av en ståplatsyta framför scenen. Här finns också logeutrymmen och en mindre bar.

Ladda hem ritning här.

Kägelbanan invigdes 1887 och är den största av Södra Teaterns lokaler. Rikligt dekorerade gjutjärnspelare och stora fönster mot norr ger karaktär åt lokalen som till vardags ofta används till klubbar och konserter, men även för mindre evenemang som debatter, liksom för konferenser, events och fester.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Information in English.