Möten & Event

4000 kvm möjligheter för ditt nästa event

Med ett perfekt läge vid vackra Mosebacke och en unik atmosfär och historia sedan 1859 erbjuder Södra Teatern idag en mötesplats för er konferens eller event, med plats för upp till 1300 personer. Låt föreläsningen äga rum på Stora Scen med lokalens tidstypiska detaljer och sammetsstolar, och fortsätt sedan kvällen i Kägelbanan med god mat och dryck från vårt kök!

Eller varför inte ta kollegorna och kunderna till Champagnebaren för en sommar-eller julfest, med privat terrass och fantastisk utsikt över Stockholm.  Hos oss kan ni även hyra hela huset Södra Teatern för en dag eller kväll, med många möjligheter att skapa olika miljöer och teman i de olika lokalerna för era deltagare. Med våra kunniga tekniker och projektledare på plats skräddarsyr vi ditt event hela vägen, allt från detaljplanering till genomförande.

Kontakta oss

Kägelbanan

Södra Teaterns största lokal erbjuder många möjligheter till möten eller event!

En lokal med många möjligheter att skräddarsy ert event för just era önskemål. Kägelbanan historisk plats som invigdes 1887 och som tagit emot världsartister som Coldplay, Ice Cube, First Aid Kit och The Killers en gång i tiden.

Läs mer
Kagel-1

Champagnebaren

Södra Teaterns festvåning på våning sju, även kallad Champagnebaren, är perfekt för mingel, konferenser med biosittning liksom för fester och födelsedagar. Lokalen har en härlig veranda med Stockholms absolut vackraste utsikt.

Lokalen lämpar sig mycket bra för privata fester och bröllop, liksom för mindre events, konferenser och styrelsemöten. Fönstren sträcker sig åt tre av fyra väderstreck och du har en härlig utblick österut mot Stockholms inlopp, norrut över Gamla Stan och söderut mot anrika Mosebacke Torg.

Läs mer
champagnebaren-davidthunander-sodrateatern-1×1

Stora Scen

Stora Scen är en vacker och intim teatersalong från 1859 och därmed Sveriges äldsta aktiva privatteater. Dekorationen går i klassiskt grönt och guld med röda sammetsstolar och en majestätisk takkrona.

Genom åren har alla från Evert Taube till Nick Cave uppträtt här och 1982 var Stora Scen inspelningsplats för teaterscenerna ur Fanny och Alexander, Ingmar Bergmans Oscarsbelönade film.

Läs mer
Stora Scen folk_3000x3000

Mosebacke Etablissement / ETB

Mosebacke Etablissement är en flexibel lokal för konferens, middag, fest eller mingel.

Med ett stort öppet rum med mycket ljusinsläpp, möjlighet till scen och bara en dörröppning från Mosebacketerrassen är ETB perfekt för fester och events.

Läs mer
ETB 3000×3000

Kristallen

I Kristallen kan vi förvandla lokalen som ni vill för er konferens, bankettmiddag eller stora fest. Med en stor bar, slående utsikt över Stockholm och en härlig veranda är Kristallen perfekt för fester och events.

Lokalen är även kallad Söders vardagsrum och har en mindre scen som bjuder på både dj:s och liveakter. När vädret tillåter öppnar vi verandan med uteservering och avslappnat häng. Inredningen går i gustaviansk stil där detaljer tagits från det operahus som tidigare stod på den plats som Kungliga Operan nu ligger.

Läs mer
hemsidan 3000×3000

Hyr Hela Huset

Produktlanseringen, kundevent eller personalfesten – syftet kan vara lika många som möjligheterna är!

När ni hyr hela Södra Teatern har ni exklusiv tillgång till alla lokaler i huset, allt från unika Champagne­baren högst upp med fantastisk utsikt över Stockholm och en privat terrass. Vackra och tidstypiska Kristallen i sin gustavianska stil och Mosebacke Etablissement – för att nämna några!

Skapa olika teman i de olika rummen och ytorna, samtidigt som husets vackra och tidstypiska detaljer ramar in ert event. Dessutom finns flertalet inbjudande ytor som bidrar till atmosfären! Mat och drycker serverar vi er givetvis från vårt kök.

Läs mer
sodrateatern-sign-exterior-1×1

Mat & Dryck

När du bokar ditt event eller möte hos oss serverar vi mat från vårt kök här hos oss på Södra Teatern!

Några drinktilltugg medan ni blickar ut över Stockholms vackraste utsikt i Champagnebaren, en härlig mingelbuffé till ert event i Kristallen eller en frukost i samband med ert möte är bara några exempel från vår meny. Vi hjälper dig gärna vilken typ av upplägg som passar just er event!

För mer information och aktuella menyer, kontakta event@sodrateatern.com

dining-table-sodrateatern-1×1
blur-form

Bokningsförfrågan

Välkommen att göra en förfrågan för ert event hos oss på Södra Teatern!

Fyll i uppgifterna i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan!  Vill du hellre kontakta oss via mail når du oss på event@sodrateatern.com

Vi ser fram emot att höra från dig!