MÖTEN & EVENT

Ha nästa konferens, fest eller lansering hos oss. I hjärtat av Södermalm med stans finaste utsikt. Vi har lokaler och ytor för upptill 1300 personer och i väggarna sitter dessutom 165 år av svensk nöjeshistoria. Våra kunniga tekniker och projektledare hjälper er hela vägen – från detaljplanering till genomförande.

KÄGELBANAN

KAPACITET: 50-600 pers
Kägelbanan är Södra Teaterns största lokal och en av Stockholms mest klassiska.

När lokalen öppnade 1887 var det en hotspot där man spelade kägla, drack punsch och tittade på underhållning. Idag erbjuder Kägelbanan många möjligheter för möten och event. Med scen, befintlig ljud-och ljusutrustning och gott om ytor kan middagen, mässan eller konferensen ta plats här.

CHAMPAGNEBAREN

KAPACITET: 50-100 pers
Södra Teaterns festvåning på våning sju är en dröm för mingel och fester. Lokalen har en fantastisk terrass med Stockholms absolut vackraste utsikt.

Champagnebaren passar alltifrån privata fester och mindre events till konferenser och styrelsemöten. Fönstren sträcker sig åt tre av fyra väderstreck och du har en underbar utblick österut mot Stockholms inlopp, norrut över Gamla Stan och söderut mot anrika Mosebacke Torg.

KRISTALLEN

KAPACITET: 50-200 pers
Med en stor bar, slående utsikt över Stockholm och en härlig veranda är Kristallen perfekt för fester och events.

Kristallen är flexibel och kan förvandlas som ni vill för er konferens, bankettmiddag eller stora fest. Inredningen går i gustaviansk stil där detaljer tagits från det operahus som tidigare stod på den plats som Kungliga Operan nu ligger.

MOSEBACKE ETABLISSEMENT

KAPACITET: 25-100 pers
Ett möte över dagen, mingel på kvällen eller både och? Det ena behöver inte utesluta det andra.

Mosebacke Etablissement är en flexibel lokal med stor, öppen yta, scen med projektor och oemotståndliga röda väggar. I anslutning till Etablissemanget finns en klassisk bar och den lite undangömda pärlan Cornelis – en vinbar i Cornelis Vreeswijks gamla favoritrum.

STORA SCEN

KAPACITET: Parkett 248 sittplatser, parkett + balkonger 418 sittplatser
Samla kollegorna eller branschen i den vackra och intima teatersalongen från 1859 för konferensen, föreläsningen, kickoffen eller årsmötet.

I Sveriges äldsta aktiva privatteater går dekorationen i klassiskt grönt och guld med röda sammetsstolar och en majestätisk takkrona. Här har Evert Taube uppträtt och filmscener ur Ingmar Bergmans Oscarsbelönade Fanny och Alexander spelats in.

HELA HUSET

KAPACITET: Mingel upp till 600 pers, Stora Scen biosittning 418 pers
Gör en Södran Takeover och ta över huset för sommarfesten, kundeventet eller produktlanseringen.

Hela huset blir ert – från den välkomnande foajén hela vägen upp till Champagnebaren på våning 7 och allt däremellan. Här finns alla möjligheter att skapa olika teman i rummen och förvandla ytorna till det ni önskar. Utsikten och husets tidstypiska detaljer hjälper till att göra inramningen helt unik.

VISNING AV LOKALER

Södra Teatern upplevs allra bäst live. I väggarna sitter 165 år av svensk nöjeshistoria och det genomsyrar hela huset. Kom och “känn och kläm” på våra lokaler och passa på att hänföras av utsikten på plats.
Boka gärna in en träff med oss så visar vi dig alla ytor och berättar mer om möjligheterna här.

Bokningsförfrågan

Välkommen att göra en förfrågan för ert event hos oss! Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan. Vill du hellre kontakta oss via mail når du oss på event@sodrateatern.com. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes
Checkboxes (copy)