Vi söker en Arbetsledare till lokalvårdsteamet


Som arbetsledare hos oss har du en viktig funktion i verksamheten. Du har ansvar för personalen ute i driften och din roll är att leda och fördela det dagliga arbetet samt säkerställa att arbetet blir klart i tid och håller hög kvalitet.


I rollen ingår schemaläggning, planering, introduktion, utbildning och uppföljning för dina medarbetare som i dagsläget består av 2st medarbetare och extra bemanning när verksamheten går in i högsäsong. Du arbetar själv operativt varje dag och är delaktig i den dagliga driften.

Du ansvarar för hela processen, från planering till att säkerställa och följa upp arbetet så att resultatet motsvarar kundernas och våra förväntningar på service och kvalitét.


Om Södra Teatern / Stockholm Live
Södra Teatern på Mosebacke är ett av Stockholms äldsta och mest mytomspunna nöjespalats. Här har historia skrivits sen 1859 och idag presenterar vi ett brett utbud inom konserter, nattklubb, möten och event. Vår event- och mötesverksamhet är en stor och viktig del och ett av våra fokusområden nu och framåt.

Södra Teatern är sen 2021 en del av Stockholm Live och ASM Global. Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Avicii Arena, Friends Arena, Tele2 Arena, Södra Teatern, Annexet, Hovet samt åkattraktionen SkyView och utomhusscenen Betongparken. Stockholm Live är en del av ASM Global, ett världsledande företag inom arenadrift och evenemangsstrategi som driver över 325 arenor, stadium, kongresscenters samt teatrar världen över.

Vem är du?

För att trivas i tjänsten är du en person som har förmågan att fokusera på rätt saker, kan ta ansvar för att dina arbetsuppgifter blir korrekt och noggrant utförda, har ett öga för detaljer och gillar när det är rent och snyggt omkring dig.

Då vi har flera verksamhetsben i huset är det viktigt att du är öppen för förändringar och har lätt att anpassa dig till förändrade omständigheter.

Vi ser gärna att du:

  • Har minst 2 års erfarenhet av arbetsledning och schemaläggning inom städ eller liknande områden
  • Har erfarenhet av att hantera beställningar och lagerhållning
  • Har kommunikationsförmåga och goda kunskaper i både svenska och engelska (tal och skrift)
  • Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ


Avdelning: 
Operations

Närmaste chef:
Operativ Chef

Arbetstid:
Arbetet sker på dagtid, kvällstid, viss nattid och helger

Information om tjänsten:
Detta är en tillsvidareanställning på heltid med start under augusti 2024

Ansökan: 
Du ansöker genom att maila ditt CV och personligt brev till malin.goransson@sodrateatern.com. Har du frågor kring tjänsten är du också välkommen att kontakta Malin.