sodrateatern.com använder cookies för att förbättra din upplevelse och samla in anonymiserad data om dina besök. Genom att genom att använda sidan godkänner du detta. Vill du veta mer om cookies, klicka här

Södra teatern
Humor

Comedy Stop Stockholm

Premiär på Södra Teatern

The Comedy Store presenterar Opening Gala!

Fredag den 10 september tar öppningsgalan för Comedy Stop Stockholm – tillsammans med The Comedy Store – plats på Södra Teatern i Stockholm! Galan gästas av inga mindre än Paul Foot, Jenny Bede, Sara Barron och Dane Baptiste och kompletteras med kvällens MC, Kathryn LeRoux!

Världsberömda The Comedy Store i London är stolta över att samarbeta med Comedy Stop Stockholm för att leverera en underhållande öppningsgala, fullpackad med de allra bästa internationella och lokala komikerna! Med nästan 40 års erfarenhet av branschen och som det främsta namnet inom komedi är The Comedy Store känd som födelseplatsen för nya talanger och förblir platsen att se morgondagens stjärnor idag. Storheter som Eddie Izzard, John Bishop, Jimmy Carr, Rhod Gilbert och Sarah Millican har fått sin start på The Comedy Store.

Biljetter finns ute nu via ComedyStopStockholm.se