Inför besöket

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1-3 på Södermalm i Stockholm.

  • Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång mot Götgatan. Gå upp för Hökens gata. Planera din resa och hitta bästa resvägen med SL:s reseplanerare.

  • Ta buss 2, 3, 43, 53 och 55 till Slussen. Därifrån kan du ta trapporna eller hissen upp till Mosebacke torg.

  • Kommer du med bil? Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser på Klevgränd 7. Parkeringen betalas via Apcoa / Easypark app, 30 kr/tim.

sodrateatern-summer-exterior-1×1

Öppettider

Mosebacke tältet på Mosebacketerrassen

Öppnar 31 mars 17.00, öppet ons-sön under april månad

Champagnebaren v.12:

24/3: Öppet för allmänheten, 16:00-23:00
25/3: Öppet för allmänheten, 16:00-23:00

Klubben

Fre-lör 23.00-03.00
(Inträde 100kr mellan 22-23)

Åldersgräns: 21 år

Foajébaren

Vid evenemang från 17.00

Kägelbanan

Vid evenemang

sodrateatern-entrance-evening-1×1

Tillgänglighet

Södra Teaterns hus är byggt 1859 vilket medför vissa problem kring tillgängligheten. Biljettkassan ligger på ett halvplan till vilket det saknas hiss, trapporna är för smala och branta för att en ramp ska kunna installeras, och till råga på allt är huset k-märkt vilket gör alla typer av ingrepp på och i byggnaden oerhört komplicerade.

Gäster med rullstol (eller som ej kan gå i trappor) som vill besöka Restaurang Mosebacke behöver ta sig till Fiskargatan 3 där personal möter upp, och därefter över Mosebacketerrassen för att nå restaurangen. Vänligen meddela vid bokning att ni kommer med en rullstol så att restaurangpersonalen kan ta emot er. Hörselslinga finns att tillgå för evenemang vid Stora Scen.

Läs mer
subway-sodrateatern-1×1

Efter föreställningen

Efter föreställningen är ni varmt välkomna att hänga kvar i någon av våra barer eller dansa in natten på klubben om du besöker oss en fredag eller lördag.

couple-nicklasthegerstrom-sodrateatern-1×1

Mat och Dryck

Beställ mat genom att använda QR-koden som du hittar på borden i Foajébaren och på Mosebacketerrassen. Hämta sen din beställning i det öppna köket. Dryck beställer du i någon av våra barer.

Meny
food-drinks-sodrateatern-1×1