Öppettider & Info

VÄSKFÖRBUD

Efter förtydligande från Polisen kommer vi på Södra Teatern att tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Dessa kommer dock att kontrolleras. Väskor större än ett A4 ber vi att ni lämnar hemma då de inte kommer att få följa med in i huset. Det går inte heller att lämna väskor i garderoben. Detta gäller såväl konsert, nattklubb och andra evenemang. Undantag gäller för medicinska skäl.

Gällande metallscanning

Vi gör inför varje konsert en riskanalays som vi grundar på lokal, mängd besökare, ålder, rådande läge och eventuell dialog med produktionsbolag.
När vi väl väljer att koppla på handscanning så görs den slumpvis och strategiskt av värd på plats. Metallscanning sker dock alltid i nattklubbsentrén.

MOSEBACKETERRASSEN
Stängt för säsongen.

CHAMPAGNEBAREN v.48
Abonnerat alla dagar

Champagnebarens meny

KLUBBEN
Fre-lör 22.00-03.00
Inträde 205 kr  (mellan kl 22.00-23.00 inträde 100 kr)
Åldersgräns: 21 år

FOAJÉBAREN
Öppet vid evenemang från 17.00

KÄGELBANAN
Öppet vid evenemang från 18.00

BORDSBOKNING
Vi tar inte emot bordsbokningar på Mosebacketerrassen men du är varmt välkommen på drop-in.
För bokning gällande nattklubb kontakta antonios@sodrateatern.com

Logotyp öppettider

Mat och Dryck

Beställ mat genom att använda QR-koden som du hittar på borden i Foajébaren och på Mosebacketerrassen. Hämta sen din beställning i det öppna köket. Dryck beställer du i någon av våra barer.

Vi tar inte emot bordsbokningar men du är varmt välkommen på drop-in. För bokning gällande nattklubb kontakta antonios@sodrateatern.com

Meny
mat händer 3000×3000

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1-3 på Södermalm i Stockholm.

  • Ta tunnelbanan till Slussen, uppgång mot Götgatan. Gå upp för Hökens gata. Planera din resa och hitta bästa resvägen med SL:s reseplanerare.

  • Ta buss 2, 3, 43, 53 och 55 till Slussen. Därifrån kan du ta trapporna eller hissen upp till Mosebacke torg.

  • Kommer du med bil? Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser på Klevgränd 7. Parkeringen betalas via Apcoa / Easypark app, 30 kr/tim.

  • Du som ska besöka Kägelbanan kan antingen gå över Mosebacketerrassen och ta trapporna ner eller gå via Klevgränd.

sodrateatern-summer-exterior-1×1
blur-form

Nyhetsbrev!

Signa upp för vårt nyhetsbrev och få chans att köpa konsertbiljetter före alla andra, erbjudanden från möten & event och senaste nytt om vad som händer hos oss! Utskicket kommer en gång i månaden.