Johan Ståhl
Datum
27 oktober 2024

ÅldersgränsRekommenderad åldersgräns 7 år och uppåt

ScenStora Scen

Längd

Ca 75 minuter utan paus

Trollkonstnären Johan Ståhl utforskar gränsen mellan sanning och lögn, fake news, vita lögner och ren osanning. Är en sanning alltid densamma? Kan sanningen förändras över tid? Kan man lura en lögnare?

På riktigt nära håll får du uppleva magi i en intim, stark och vacker föreställning. Med finger­färdighet, vilse­ledning och psyko­logiska principer bjuds du in till en magisk värld där det omöjliga trots allt tycks vara möjligt. Vad är sanning och vad är lögn? Vad är äkta och vad är falskt? Vad är verklighet och vad är illusion? Trollkarlen Johan Ståhl lever sitt liv i gräns­landet mellan dessa ytterligheter.

I sanningens gränsland hade urpremiär på Uppsala stads­teater 2023 och spelade vid fyrtionio slut­sålda tillfällen. Nu är det dags för Sverige­turné med tjugo shower i arton städer.

Föreställningen rekommenderas från 7 år och uppåt. Längd ca 75 minuter.

Om Johan Ståhl
Han är troll­konstnären som fick Bianca Ingrossos golden buzzer i Talang 2021 och vann hela tävlingen. Johan Ståhl har tagit silver­medalj i trolleri-VM och är just hem­kommen från Hollywood där han gjorde tjugosju föreställningar på trolleriets Mecka – The Magic Castle.

Datum & tider

  • Söndag27 oktober 2024
    18:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
27 oktober 2024

ÅldersgränsRekommenderad åldersgräns 7 år och uppåt

ScenStora Scen

Längd

Ca 75 minuter utan paus

Mat och dryck

Välkomna att hänga i Foajébaren eller supermysiga Mosebacke Etablissement innan föreställningen. Är du sugen på en matbit beställer du smidigt genom QR-koden som finns på borden.
Tips! Det går bra att ta med dryck in till salongen.

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
340 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.