Max Fosh
Datum
2 december 2024

Åldersgräns16 år

ScenStora Scen

Arrangör

Föreställningen arrangeras av FKP Scorpio

Youtubern och komikern Max Fosh kommer förbi Sverige för första gången någonsin i vinter för att ge Södra Teatern en käftsmäll i humorns tecken med sin show ”Loophole”!

Max Fosh började sin karriär som radiopratare på Radio Tyneside som snabbt tog fart och han vann pris i kategorin som ”Best Newcome” i National Hospital Radio Awards 2017. Därefter tog han över Youtube med en följarskara på 3,81 miljoner som ville se mer av hans skämt. Serien ”StreetSmart” där Fosh intervjuade människor på gatan fick honom växa snabbt och fler videoidéer och skämt uppkom. Bland annat att han i maj 2022 placerade en stor skylt med texten ”Welcome to Luton” på Gatwick Airport för att lura ankommande resenärer att de befann sig på Luton Aiport i stället för Gatwick. Det här uppmärksammades av lokala nyheter och sociala medier och Fosh fick i sin tur göra flera framträdanden i radio och TV. Självklart med ett gäng som kritiserade skämtet för att ha orsakat onödig stress för ankommande passagerare.

Efter framgången på Youtube började Fosh turnera i Storbritannien med sin egna stand-up show ”Zocial Butterfly” som han hade jobbat på sen 2019. Nu ska han ut på sin andra turné ”Loophole” och vi kan säga att inte ens botox kan hålla ansiktet stilla när Max Fosh drar i gång. Vi ses den 2 december på Södra Teatern!

Datum & tider

  • Måndag2 december 2024
    19:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
2 december 2024

Åldersgräns16 år

ScenStora Scen

Arrangör

Föreställningen arrangeras av FKP Scorpio

Hålltider

Dörrar & barer: 17.00
Showstart: 19.00
 

Mat och dryck

Inled gärna kvällen med något gott att äta eller dricka i Foajébaren eller Mosebacke Etablissement. Är du sugen på en matbit beställer du smidigt genom QR-koden som finns på borden och menyn. 

Tips! Det går bra att ta med dryck in till salongen.

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
395 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.