Jill Johnson, Chris Kläfford & Tennessee Tears

Musik/Show
Jill Johnson, Chris Kläfford & Tennessee Tears

Jill & The Johnsons, Chris Kläfford och Tennessee Tears bjuder in till en countrydoftande helkväll på Mosebacketerrassen den 23 augusti.

Biljetter släpps tisdag den 26 mars kl 10.00

Jill & The Johnsons är ett ösigt och sammansvetsat band med Jill Johnson i Spetsen. Efter flera bejublade spelningar under sommaren 2023 bjöds de in som husband till premiäravsnitten i årets säsong av På Spåret, där de gjorde succé med över 2 miljoner tittare. Bandets trio har landat Jill Johnson i ett nytt sound som blev en nytändning för dem alla och som fick Jill och musikerna att stå på tå inför varandra, improvisera utan gränser och skratt både på och av scenen. Göran Eriksson, Patrik Hjerling och Janne Robertsson, topptrion bakom Jill, och -”THE JOHNSONS” har tillsammans med Jill arrangerat nyskriven musik som vi får uppleva live på Mosebacketerrassen i sommar.

Att Sverige törstade efter country fanns det ingen tvekan om när Tennessee Tears och Chris Kläffords gemensamma höstturné ”Under One Roof” spelades inför utsålda hus. Showen, som innehåller låtar från akternas egna karriärer och en del gemensamma covers, har hyllats av fans och lämnat en mersmak av vad svensk country-pop har att erbjuda. I sommar blir det ytterligare fyra tillfällen att se Tennessee Tears och Chris Kläfford förena sina musikaliska stilar när de ger oss Under One Roof – Part Two, som tillsammans med Jill & The Johnsons besöker Mosebacketerrassen den 23 augusti.

Datum & tider

  • Fredag
    23 augusti 2024

    • 19:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Läs mer & boka
Fira i Champagnebaren

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.

Köp presentkort
Ge en helkväll till någon du gillar