Viktor Norén
Datum
19 augusti 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenMosebacketerrassen

Sommaren 2023 spelade Viktor Norén för första gången på Mosebacketerrassen och den historiska platsen med den vidunderliga vyn över Stockholm var fylld av en publik som efter att konserten var slut hade gemensamt att de ville ha mer. 19 augusti återvänder därför Viktor med målet att bjuda på ännu mer när han blandar musiken från sina tidigare projekt, smakprov från det kommande albumet med favoriter från skivbacken.

– Vi ska ge oss ut på ännu ett äventyr, mitt underbara band & jag. Kasta oss i armarna på sommar-Sverige. Väskorna hårt packade med spelglädje, värme, skratt, gråt och den evigt brinnande kärleken till musiken. Att få spela den & dela den är fortfarande det bästa som finns. Det är där och då i mötet med publiken som musiken börjar leva på riktigt. Där den får sin kropp & själ. Vi räknar ner med varje hjärtslag, säger Viktor Norén.

Om Viktor Norén
Viktor Norén är en etablerad artist, låtskrivare och producent med en imponerande meritlista. Hans tidigare framgångar inkluderar låtar som många gånger toppat listorna och belönats med platinautmärkelser. På senare år har han hyllats för sitt samarbete med brodern Gustaf Norén. Deras album, turnéer, julkonserter och senast TV-serien “Bröderna Noréns underbara resa” har fått beröm av både kritiker och publik, och de fortsätter imponera i alla sina projekt.

Under 2023 var Viktor en av jurymedlemmarna i Talang och spelade huvudrollen i musikalen “Hair” på Göta Lejon. Under året släppte han även singeln “Det är dig jag har väntat på” tillsammans med Lisa Nilsson, åkte på soloturné samt gjorde konserter och TV-programmet med brodern Gustaf. Nu står Viktor redo att släppa sitt första soloalbum, som han skapat tillsammans med Andreas Mattsson. Snart väntar mer musik signerad artisten.

Datum & tider

  • Måndag19 augusti 2024
    19:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
19 augusti 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenMosebacketerrassen

Hålltider

Insläpp: 17.00
Konsertstart: 19.30

Mat och dryck

Välkommen att beställa dryck i någon av våra barer. Mat beställer du smidigt genom att använda QR-koden som du hittar på borden.

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
495 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.