Shout Out Louds

Musik/Show
Shout Out Louds

I vår ger de svenska indielegendarerna Shout Out Louds nytt liv till sitt debutalbum "Howl Howl Gaff Gaff" genom en nyinspelad EP, "Howl Howl Gaff Gaff (Revisited)", med fem moderna tolkningar av det hyllade albumets mest älskade låtar. Dessutom står det klart att bandet ger en efterlängtad sensommarspelning på Mosebacketerrassen den 14 september, där debutalbumet kommer att framföras i sin helhet.

För att fira sin era kring 2003 - 2006 då det hyllade debutalbumet ”Howl Howl Gaff Gaff” släpptes så bestämde sig Shout Out Louds i höstas för att boka in några exklusiva spelningar i Sverige och Europa för att framföra albumet live. Samtliga datum sålde slut omedelbart - och där väcktes även tanken på att göra nyinspelningar av några av de största låtarna från albumet. Shout Out Louds om den nya EP:n och den kommande spelningen på Mosebacketerrassen:

"Vårt debutalbum 'Howl Howl Gaff Gaff' tog oss ut i världen. Under 2003 - 2006 spelade vi samma låtar varje kväll, om och om igen, och några av dem har funnits med på alla våra setlists ända sedan dess. När man spelar en låt live under lång tid filtreras den genom saker som livsmiljö och mänsklig kontakt, och hittar fram till någon sorts naturlig form - man glömmer bort hur den lät från början. Med den här EP:n ville vi utforska vad 20 år gör med en låt, och hur några av våra mest välbekanta låtar skulle bli om de spelades in idag.”

"Mosebacketerrassen har varit en dröm för oss. Alla sommarkvällar man vandrat hem och hört musiken därifrån. Vänner man sett uppträda och varit avundsjuk på i hemlighet. Känns som vår scen, även fast vi aldrig har spelat där. Kommer bli fantastiskt att få avsluta sommaren där!"

Datum & tider

  • Lördag
    14 september 2024

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Läs mer & boka
Fira i Champagnebaren

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.

Köp presentkort
Ge en helkväll till någon du gillar