Billy Opel
Datum
23 november 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenStora Scen

Vem är Billy Opel? Dalarnas svar på...ja, vem då? Finns det ens någon liknande artist? Nej, tror faktiskt inte det.

Med sina humoristiska sånger och betraktelser har har redan charmat publiken i stora delar av Sverige och nu är det dags för honom att komma till Södra Teatern. Billy tar publiken med på en resa in i sitt låtskriveri, och vi får höra om allt från banditdrömmar och takboxar till misslyckade bröllopsvisor och erotiska polisingripanden. Man kan inte bli annat än glad! Välkommen!

Datum & tider

  • Lördag23 november 2024
    19:30

Inför besöket

Läs mer
Datum
23 november 2024

Åldersgräns18 år (13 år med målsman)

ScenStora Scen

Hålltider

Dörrar & barer: 17.00
Konsertstart: 19.30
 

Mat och dryck

Välkommen att beställa dryck i någon av våra barer i huset. Det går bra att ta med in till alla våra scener – även in till salongen när du besöker Stora Scen. Beställ mat smidigt genom att använda QR-koden som du hittar på borden. 

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
425 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.