Fairytale Of New York
Datum
7 december 2024

ÅldersgränsIngen åldersgräns

ScenStora Scen

Föreställningslängd

2 timmar och 20 minuter

Samla vännerna och familjen till en oförglömlig julkonsert fylld av sång, dans och skratt. Det blir som en hejdlös St Patrick’s Day-fest, fast där allt det gröna har bytts ut mot julskrud. Succén Fairytale of New York kommer äntligen till Sverige!

Efter tre utsålda turnéer på raken är de irländskinspirerade julkonserterna Fairytale of New York tillbaka med en ännu större uppsättning än tidigare. Den här gången kommer den påkostade och fartfyllda succén även hit. Från producenterna av framgångsrika Seven Drunken Nights - The Story of The Dubliners, kan du nu dyka ner i den irländska kulturskatten och njuta av talangfulla sångare, musiker och dansare som framför en konsert i världsklass. Räkna med julklassiker som ”Driving Home for Christmas”, ”Step Into Christmas”, ”Oh Holy Night” och självklart även ”The Fairytale of New York”.

Och precis när du trodde festen inte kunde bli vildare toppas allt av irländska allsångsfavoriter som ”The Galway Girl”, ”The Irish Rover”, ”Dirty Old Town” och ”The Black Velvet Band”. Sjung upp i tid, det här kommer bli ett julfirande där du gärna får sjunga med!

Konserten arrangeras av FKP Scorpio

PRESSRÖSTER:
”What a show! 5 stars” - BBC
”Terrific! 5 stars” - BBC
”5 stars” - WhatsOn

Datum & tider

  • Lördag7 december 2024
    15:00
    19:00

Inför besöket

Läs mer
Datum
7 december 2024

ÅldersgränsIngen åldersgräns

ScenStora Scen

Föreställningslängd

2 timmar och 20 minuter

Hålltider

MATINÉ
Dörrar:
14.00
Showstart: 15.00

KVÄLLSFÖRESTÄLLNING
Dörrar:
 18.00
Showstart: 19.00

Hitta hit

Södra Teatern ligger på Mosebacke torg 1-3 i Stockholm. Med begränsade möjligheter till parkering i närområdet rekommenderar vi att åka kommunalt. Allra närmast är att ta tunnelbanan till Slussen, uppgång Götgatan. Gå sen upp för Hökens gata till Mosebacke torg. 

Mat och dryck

Välkommen att beställa dryck i någon av våra barer. Det går bra att ta med in till alla våra scener – även in till salongen när du besöker Stora Scen. Mat beställer du smidigt genom att använda QR-koden som du hittar på borden.

Det praktiska

Enligt beslut från Polismyndigheten kan vi tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4-papper. Slumpmässig genomgång av handväskor kan förekomma. Väskor större än ett A4 ber vi dig lämna hemma. Undantag gäller för medicinska skäl. Egen mat & dryck får inte tas med in.

Om evenemanget

Läs mer

Biljetter

Ordinarie
595 SEK
+ serviceavgift
Fira i Champagnebaren

Fira i Champagnebaren

Fira att du fyller jämnt, att ni gift er, att du kammat hem drömjobbet eller en riktigt bra deal. I Champagnebaren är det enkelt att göra kvällen till något alldeles extra. Med egen terrass och Stockholms pampigaste utsikt finns plats för upptill 100 gäster.

Ge en helkväll till någon du gillar

Ge en helkväll till någon du gillar

Världens bästa present är så klart en som upplevs på toppen av Katarinaberget. Södrans presentkort går att köpa i valörer mellan 300-5 000 kronor och kan användas för biljettköp till evenemang, i alla våra barer och som inträde till nattklubben.